SlopeHelper: inovativni robot za poljoprivredu stiže uskoro na srpsko tržište

Uskoro će srpski proizvođači imati priliku da iskoriste prednosti SlopeHelpera – revolucionarnog poljoprivrednog robota dizajniranog da pokrije čitav poljoprivredni ciklus na plantažama hortikulture. Ovaj potpuno autonomni robot smanjuje radnu snagu do 90% i pruža rešenja za smanjenje upotrebe fungicida, fosilnih goriva i emisije ugljenika, čineći proizvodnju hortikulture efikasnijom i održivijom.

Poljoprivredna robotika postaje ključna za održivost industrije, a SlopeHelper predstavlja pravu inovaciju koja će pomoći srpskim proizvođačima da unaprede svoju proizvodnju. Saznajte više o SlopeHelperu i pripremite se za novu eru poljoprivrede na srpskom tržištu.

Slopehelper sistem radi u potpuno autonomnom režimu pomoću diferencijalnog GNSS-a. Vozilo se oslanja na veštačku inteligenciju koja koristi algoritme za prepoznavanje i prilagođavanje novim situacijama, menjanje redova i potpuno autonomno obavljanje zadataka.

Prilikom prve upotrebe skid steer mulchera, korisnik neće morati da korača po plantaži, već samo da stoji ispred prvog reda. Zahvaljujući posebnim radarima, algoritmima i naprednoj veštačkoj inteligenciji, robot skenira svoje okruženje i kontinuirano prati promene u realnom vremenu kako bi odredio sopstvenu putanju kretanja.

Pomoću mobilne aplikacije TeroAir, poljoprivredni robot može da obaveštava korisnike o napretku performansi i trenutnoj situaciji na licu mesta, omogućavajući im da ga lociraju i nadgledaju u bilo koje vreme i sa bilo kog mesta.

Kada se suoči sa preprekom, robot šalje obaveštenje korisniku putem TeroAir-a i čeka njegove instrukcije. Osim što obaveštava vlasnika, Slopehelper prosleđuje obaveštenje preko centralnog serverskog sistema našem timu za podršku (dostupnom 24/7), u slučaju potrebe za dodatnom pomoći.

Da bi Slopehelper počeo da radi na polju, korisnik vrši jednostavnu proceduru zvanu modelovanje geografske površine polja. Nakon toga, korisnik mora da postavi robota ispred prvog reda polja, da mu da operativne instrukcije i broj redova koje želi da obrađuje.

Kada se procedura završi, TeroAir aplikacija šalje obaveštenje. Slopehelper će prestati da radi nakon završetka dodeljene komande ili kada baterije dostignu 20%.

Da bi se Slopehelper prebacio na drugu parcelu, koristite daljinski upravljač.

Nije potrebno biti stručnjak za visoke tehnologije da biste koristili Slopehelper! Podešavanja aplikacije su laka za podešavanje i prijateljska za korisnika.

Više performansi, manje vremena i manje potrebnog rada na poljima!