O nama

32

Godine iskustva

Naša firma je osnovana 1990. godine i od tada smo se razvili u jednog od vodećih generalnih zastupnika mnogih renomiranih marki na tržištu.
Sa godinama iskustva i stalnim razvojem, uspeli smo da stvorimo širok asortiman proizvoda koji zadovoljava potrebe različitih sektora poljoprivrede. Bez obzira da li ste veliki farmer ili mala poljoprivredna gazdinstva, Agrouniverzal je vaš pouzdan izvor za najkvalitetniju opremu.

Naši proizvodi su poznati po svom visokom kvalitetui. U ponudi imamo širok spektar traktora, priključnih mašina i komunalne opreme koji će vam pomoći da efikasnije obavljate posao. Sve proizvode koji se nalaze u našoj ponudi, testiramo pre nego što stignu do vas, kako bismo bili sigurni da su svi zadovoljeni najviši standardi kvaliteta.

Naš tim stručnjaka će vam pružiti savet i podršku u izboru opreme koja će najbolje odgovarati vašim potrebama i budžetu. Uz nas, ne samo da dobijate kvalitetnu opremu, već i pouzdanog partnera za dugoročnu saradnju.

Ukoliko tražite pouzdanog partnera za vaše poslovanje, kontaktirajte nas i postanite deo naše velike i uspešne porodice. Agrouniverzal – vaš pouzdan partner u poljoprivredi.

Adresa:

Naselje Parac 18V
32300 G. Milanovac, Srbija

Radno vreme:

Ponedeljak – petak: 8 do 16h
Subota: 8 do 14h

Kvalitet naših usluga podigli smo na visok nivo i neprestano se trudimo da ga unapredimo.