Nova ponuda: kupovina priključne poljoprivredne mehanizacije uz povoljne kredite NLB banke

Poštovani poljoprivrednici,

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je Agrouniverzal iz Gornjeg Milanovca, u saradnji sa NLB bankom, pripremio izuzetno povoljnu ponudu za nabavku poljoprivrednih priključnih mašina. Sada imate priliku da unapredite svoju proizvodnju uz minimalne troškove i maksimalne pogodnosti!

Krediti bez učešća, naknade i žiranata!

Ova jedinstvena ponuda omogućava vam da iskoristite kredite sa rokom otplate do čak 7 godina, bez potrebe za učešćem, bez naknade za obradu kredita i bez obaveze angažovanja žiranata. Uz ovakve uslove, sada je pravi trenutak da modernizujete svoju mehanizaciju i poboljšate efikasnost svojih poljoprivrednih radova.

Visina kredita do 1.000.000,00 EUR

Kredit se može koristiti za kupovinu poljoprivrednih mašina do iznosa od 1.000.000,00 EUR. Ovaj iznos omogućava nabavku vrhunske opreme koja će vam pomoći da povećate produktivnost i ostvarite veće prinose.

Zašto odabrati Agrouniverzal i NLB banku?

  • Bez učešća: Nema potrebe za početnim ulaganjima.
  • Bez naknade za obradu kredita: Svi troškovi obrade su naša briga.
  • Bez žiranata: Pojednostavljeni uslovi bez dodatnih komplikacija.
  • Dug rok otplate: Fleksibilan period otplate do 7 godina.

Kako do kredita?

Sve što je potrebno je da nas kontaktirate putem telefona, emaila ili da posetite našu poslovnicu u Gornjem Milanovcu. Naš stručni tim će vam pružiti sve potrebne informacije i pomoći vam da brzo i jednostavno dođete do željene opreme.

Ne propustite ovu priliku da unapredite svoju poljoprivrednu proizvodnju uz najpovoljnije uslove na tržištu. Posetite nas i uverite se zašto smo pravi izbor za vaš uspeh!

Srdačno vas pozdravljamo,
Agrouniverzal, Gornji Milanovac
Vaš pouzdan partner u poljoprivredi!