Javni poziv za subvencionisanu nabavku priključnih mašina i traktora na teritoriji grada Beogarada

Poštovani kupci,

Želimo da vas obavestimo da je Grad Beograd nedavno raspisao javni poziv za subvencionisanu nabavku priključnih mašina i traktora. Kao firma koja se bavi prodajom poljoprivredne mehanizacije, želimo da vam skrenemo pažnju na ovu mogućnost i da vas podstaknemo da iskoristite subvenciju za nabavku opreme koja vam je potrebna za vaše poslovanje.

Agrouniverzal je ovlašćeni distributer mnogih vodećih brendova priključnih mašina i traktora, tako da smo u mogućnosti da vam ponudimo širok izbor kvalitetne opreme po povoljnim cenama. Naš stručni tim stoji vam na raspolaganju da vam pomogne da izaberete opremu koja najbolje odgovara vašim potrebama i zahtevima.

Konkretno, iznos subvencije po traktoru može biti do 1.000.000,00 dinara, dok je za priključne mašine taj iznos do 500.000,00 dinara ili 80% od vrednosti investicije. Ova subvencija može biti od velike pomoći u nabavci opreme koja vam je potrebna za vaše poslovanje.

Ukoliko želite da iskoristite ovu subvenciju, molimo vas da nas kontaktirate kako bismo vam pružili detaljne informacije o uslovima i procedurama za apliciranje.

Sve dodatne informacije u vezi javnog poziva kao i izdavanja predracuna i dokumentacije za konkurisanje možete dobiti u našoj poslovnici u Petrijevu  i Gornjem Milanovcu ili na brojeve telefona:

026/4715-126, 063/260-380, 032/720-730 i 032/725-595

Preuzmite javne pozive:

Traktori | priključne mašine