Javni poziv za subvencionisanje investicija u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava grada Smedereva za 2023.

Poštovani kupci,

Obaveštavamo vas da Grad Smederevo objavljuje javni poziv za subvencionisanje investicija u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava na osnovu Programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za teritoriju grada Smedereva za 2023.
godinu.

Cilj ovog javnog poziva je podrška poljoprivrednicima u unapređenju i modernizaciji njihovih gazdinstava kroz subvencionisanje investicija u fizičku imovinu.

Subvencije će biti dodeljene za investicije u fizičku imovinu različitih sektora.

Prijave za ovaj javni poziv se podnose na propisanom obrascu koji se nalazi u prilogu ispod teksta.

Ukoliko želite da iskoristite ovu subvenciju, molimo vas da nas kontaktirate kako bismo vam pružili detaljne informacije o uslovima i procedurama za apliciranje:
026/4715-126, 063/260-380, 032/720-730 i 032/725-595

Takođe, dodatna obaveštenja i informacije mogu se dobiti na sajtu Grada Smedereva ili u kancelariji za poljoprivredu grada Smedereva.

Ovaj javni poziv predstavlja priliku za poljoprivredna gazdinstva da unaprede svoju proizvodnju i osiguraju veću konkurentnost na tržištu. Grad Smederevo poziva sve zainteresovane poljoprivrednike da se prijave i iskoriste ovu priliku za subvencionisanje investicija u fizičku imovinu.

Preuzmite dokumentaciju: