Traktorske kosačice / BCS ROTEX SILVER

 
traktorske kosacice


Tehnika košenja trave ostaje jedna od istraživačkih aktivnosti kojima se godinama bave mnoga od najvažnijih preduzeća za proizvodnju poljoprivrednih mašina na internacionalnom nivou. Različiti tipovi kultura spojeni sa morfološkim i strukturalnim karakteristikama terena, pod uticajem klime i nadmorske visine, čine košenje trave – veštinom – koju mnogi primenjuju, ali malo njih je stvarno poznaje. Na ovom polju BCS je sigurno savladao gradivo i postao i ostao jedan od najpoznatijih i najcenjenijih na internacionalnom nivou.


Mašine za proizvodnju sena BCS čine čitav spektar proizvoda najvišeg kvaliteta namenjenih profesionalcima koji od mašina očekuju najbolje, znajući da i od njh može da zavisi veliki deo profita u jednoj sezoni i iznad svega kvalitet letine.


Proučivši zahteve klijenata BCS je napravio spektar mašina za košenje, odličan spoj tehnologije i tradicije, sve u službi preduzeća koja rade u okruženju dinamičnog i zahtevnog poljoprivrednog tržišta, uvek u potrazi za novim rešenjima koja ipak počivaju na solidnim temeljima.


Ove mašine potpuno iskorišćavaju osnovne karakteristike kosačice sa diskovima ROTEX dodajući i prednost što raspolažu efikasnim i praktičnim sistemom gnječenja trave. Kosačice sa gnječilicom ROTEX zahvaljujući specfičnom sistemu za gnječenje smanjuju za 50% vreme sušenja tretirane trave.


Karakteristike

 


Fotografije

 
traktorske kosacice    traktorske kosacice

traktorske kosacice    traktorske kosacice

Video

 
Proizvodi

Pratite nas
     
Servis
Subvencije
 

Adresa

Naselje Parac 18V
32300 G. Milanovac, Srbija

Telefon

+381 (0) 32 720 730
+381 (0) 32 725 595

E-mail