BCS / BCS MOTOKOSAČICA 615 SL MAX

 
bcs traktori


BCS je još uvek sinonim za kosilice, a BCS kosilice su sinonim za prestiž i pouzdanost.Nije slučajno da je jedna od prvih proizvedenih kosilica izložena u Muzeju nauke i tehnike ″Leonardo da Vinči″ u Milanu. Tehnologija, kvalitet materijala i avangardne tehnike projektovanja su garancija koje ča čini BCS liderom bez konkurencije u ovom sektoru.


Motorne kosilice serije MAX, zbog svoje pokretljivosti, zadovoljavaju na racionalan način i potrebe hobista i zahteve profesionalaca koji ih koriste kao instrument za sticanje profita. Karakteristike raznih modela se razlikuju medju sobom odgovarajući na precizne zahteve tržišta. Struktura oid presovanog aluminijuma ih čini veoma laganim i lakim za manevrisanje na svakom tipu terena.


Osim klasičnog košenja trave, mnogi su poslovi u kojima se još modeli serije MAX mogu koristiti. Menjač je napravljen sa zupčanicima sa sopstvenim sistemom za podmazivanmje radi garancije dugovečnosti i pouzdanosti proizvoda. Dobar odnos izmedju brzine kretanja i okretanja osovine je konstanta koja dozvoljava svim verzijama da budu upotrebljene sa najvećom praktičnošću u mnogim poslovima. Pogon je nezavisan od menjača, kao na traktorima, a sopstveni sistem za podmazivanje garantuje dugu efikasnost. Konusna kvačila u ″Samoventilirajućoj″ verziji izbegavaju pregrevanje omogućavajući obavljanje teških poslova bez problema. Komande projektovane ergonomski smanjuju zamor osobe koja upravlja tako da u potpunosti ceni osobine mašine.


Karakteristike

 


Fotografije

 
agrouniverzal    agrouniverzal    agrouniverzal

Video

 
Proizvodi

Pratite nas
     
Servis
Subvencije
 

Adresa

Naselje Parac 18V
32300 G. Milanovac, Srbija

Telefon

+381 (0) 32 720 730
+381 (0) 32 725 595

E-mail